Volg hier de laatste updates rondom pre-orders en aankomende containers

Welke items zullen op woensdag 10-11-2021 online staan als pre order?*
Bestaande items; Leia ledikant, Sunny kastje, Fiore stoel, Mentari wieg, Kaptafel Kanae (klein en groot), Kapstok met plankje.
Nieuwe items: Maan ledikant, Peuterbed Freya, Sidebar voor Leia ledikant (2 varianten), Rotan high chair baby+kids. 

*De geschatte aankomstdatum van de container is 18 December 2021, maar houd aub rekening met mogelijke vertragingen op zee en/of tijdens de douane controles + inklaringen.
Na ontvangst container: Grote items bezorgen wij op afspraak, houd aub de spam box in de gaten voor mailing hierover. Normal sized items die per pakketpost worden geleverd, worden binnen 1-3 werkdagen verzonden.

*Houd er aub rekening mee dat sommige items bij pre order launches snel zijn uitverkocht. 

Wanneer komt de container aan in NL?
De geschatte aankomstdatum van de container is 18 December 2021, maar houd aub rekening met mogelijke vertragingen op zee en/of tijdens de douane controles + inklaringen. Dit kunnen vertragingen zijn van korte of lange duur (lange duur is meestal niet langer dan 2-3 weken), dit kunnen wij helaas niet voorspellen. Na uw bestelling mailen wij u met shipping updates indien er vertragingen ontstaan. 

Wanneer staat de eerstvolgende container gepland?
Momenteel is de productie gestart voor een volgende container, die komt naar verwachting in Januari 2022 aan in NL. Wil jij weten of een specifieke item weer binnenkomt, mail ons dan svp! Helaas worden niet altijd alle uitverkochte items standaard aangevuld bij iedere container. Er is maar beperkt ruimte in de container en voor sommige items heeft de leverancier niet alle benodigde materialen, waardoor deze items nog niet kunnen worden gemaakt/restocked. 

Prijsverhoging
Als gevolg van verhoogde prijzen voor inkoop van rotan, verschepingskosten en containerkosten, zullen wij helaas de prijzen van onze producten per Augustus '21 moeten verhogen. Wij behouden ons het recht om prijzen te wijzigen wanneer zulke situaties ontstaan.