Retour en Garantie:

Retourbeleid:
Mocht jij nou niet tevreden zijn met je aankoop? Dan kun je het product(en) binnen 14 dagen na ontvangstdatum retourneren. Stuur binnen dit termijn een e-mail naar info@linaandmae.com onder vermelding van het ordernummer. Je bent niet verplicht om de reden voor retourneren aan te geven. De kosten voor retourneren zijn voor eigen rekening. Alle product(en) dienen in ongebruikte staat en in originele verpakking te worden geretourneerd naar:

Lina and Mae
Afdeling retour
H.P. Berlagestraat 99 
1567GL Assendelft 

Wil jij een meubel(en) retourneren? Dan kun je desgewenst gebruik maken van onze ophaalservice. Er gelden ophaalkosten van €40 binnen NL. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Voor België geldt er een toeslag bovenop de standaard ophaalkosten, dit bedrag geven wij per mail door. Je kunt uiteraard het meubel(en) ook met een andere service óf zelf bezorgen, naar bovenstaand adres. Let op: producten dienen onbeschadigd door ons in ontvangst te worden genomen. Beschadigde artikelen worden niet geaccepteerd én vindt er dus geen restitutie plaats.

Terugbetaling:
Zodra het retour goed is ontvangen en is gecontroleerd op eventuele schade, ontvang je een e-mail met de bevestiging van ontvangst en terugbetaling. De terugbetaling wordt binnen 5-6 werkdagen via dezelfde aankoop betaalmethode overgeboekt.

Garantie:
Alle onze rotan producten hebben een garantieperiode van 6 maanden. Dit omvat alleen de omlijning van het product. Rotan is een natuurproduct die onze artisans in Indonesië uitwerken tot prachtige items. Zij werken zo zorgvuldig mogelijk om fabricagefouten te voorkomen, denk hierbij aan het loslaten van een spijkertje of van een verbindingsband. Tijdens de verzending van de container naar Nederland (een reis van ca. 30 dagen op zee) kan door vochtigheid of door (mogelijke) beweging dergelijke kleine fabricagefouten ontstaan. Deze zijn makkelijk zelf te verhelpen en vallen dus niet onder de garantie.

Mocht er een fabricagefout ontstaan binnen de garantieperiode in de omlijning van het aangekochte product? Dan zullen wij het product repareren en/of ruilen voor een ander exemplaar van dezelfde waarde. Kosten voor verzending en retourneren vallen hierbuiten. Een dergelijke reparatie of vervanging van het product kan uiteraard niet worden uitgevoerd zonder aantonen van het defect en vertoning van aankoopbewijs.

Deze garantie omvat niet:
-Schade die ontstaat door verkeerd gebruik van het product, binnens- of buitenshuis. Of voor gebruik bij verhuur of andere doeleinden.
-Schade die ontstaat door onjuiste of onvoldoende verzorging.
-Schade die ontstaat door misbruik, ongevallen of transportschade.
-Ontevredenheid met het product buiten de retourtermijn.
-B-model items.